Min graviditet

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

31 mars 2010

Puff puff puff

Igår var första dagen som jag kände bebisen under hela dagen, puff puff puff känns det. Den puffar och buffar så fort jag sitter ned, speciellt om jag sitter framåtlutad eller om magen är i kläm.
När jag vaknar och börjar röra på mig så börjar bebban att puffa och buffa, jag antar att det är för att man ligger relativt stilla under natten och när jag börjar att röra på mig så gör bebban detsamma. Det är en lite konstig känsla men underbar så klart!
Magen växer och jag likaså, hoppas att det inte drar iväg alltför mkt. Nu kan jag tex inte ha mina snygga stövlar med låg klack som jag fick av älsklingen i höstas, de hade varit perfekt nu men mina vader har blivit för stora och stövlarna sitter för hårt åt. Vet inte om det bara är fläsk haha eller om jag bara är svullen.


Mage i vecka 18, 17+3.

Nu måste jag fortsätta att packa kläder. Hoppas att ni mår bra kära vänner!
Kram, Fiffi.

30 mars 2010

Busy busy

Fullt upp minst sagt. Ja jag är helt slut!! Jag skulle helst vilja lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet men icke, jag har MASSOR att göra idag och resten av veckan minst sagt.
Bebisen "puffar" på i magen och det känns fantastiskt men just nu är jag för stressad för att stanna upp och njuta till fullo, vet inte riktigt hur jag skall hinna med allt just nu faktiskt.
Badrumsrenoveringen är igång för fullt och det känns skönt och idag kommer även målaren att sätta igång med vardagsrummet och köket oxå, att jag råkade radera alla viktiga mail från eventuella köpare (mina gamla möbler) känns mindre kul.. Nu är jag på ett riktigt SKITHUMÖR bara därför! Och neeeeej då bara för att man råkat radera skräpposten så skall du inte tro att de hamnar i borttaget mappen, neeeej då.. De är borta för alltid. Fan fan fan!!! Nu hoppas jag att de hör av sig igen.

Nej dags att sätta fart.
Hoppas att ni är lite mindre stressade än jag.
Kram på er!


Fina små vårblommor utanför nya lägenheten.

29 mars 2010

Lunchtajm





Miniköttbullar!

Ny vecka full rulle!

God morgon gott folk!
Ny vecka! Tiden flyger verkligen förbi! Jag som har tyckt att jag stått i samma vecka hela tiden inser att då jag plussade och började engagera mig i Familjelivs forum endast var 3+6 alltså bara i den 4:e veckan och nu jag inne i den 18:e!! Jag menar blickar man 14 veckor framåt betyder det att jag skulle vara i vecka 32!!

Den här veckan är det inte en lugn stund, jag skall börja packa ner böcker, dvd:er och cd´s snart och sen skall jag möta en målare i lägenheten. Imorgon blir det packa packa makkapakka haha, onsd hämta hylla, matbord + stolar, eller om det blir på torsd.. Fredag hämta soffa och packa ner det allra sista och lördag FLYTT!!! Lovely!

Nu blir det frukost, smoothieexperten Fiffi har gjort en smoothie på frysta hallon, banan och apelsinjuice! Mumma!!

Hoppas att ni fått en fin start på veckan!
Kram

28 mars 2010

Helt färdig!!!

Ja jag är helt färdig verkligen!!! Inte en lugn stund på hela dagen och middag blev det runt 19:30 idag igen, eller middag och middag en stor kopp te och lite mackor fick det bli. Usch, jag måste bli bättre på att äta ordentligt nu speciellt då jag är gravid. Måste tänka på bebisen!!

Inatt är det sista gången som hjärtat sover i sin lägenhet, känns helt otroligt att vi skall flytta ihop! Underbart skall det bli! Inget mer flängande fram och tillbaka, inget mer -var kan jag lägga mina kläder nånstans.
Nu har hjärtat fått över alla sina saker till nya lägenheten så nu skall bara mina in och lite nytt som skall inhandlas i veckan.
Jag är så sjukt nyfiken på hur badrummet kommer att se ut när det är färdigt, just nu ser det ut så här:


En före bild.
Sorry för den usla bilden, den blev lite väl mörk men det var för att lampan var borttagen.

Nej nu kommer en tjej som skall hämta alla glas mm, skönt att bli av med det.
Sov gott när det är dags!
Fiffiluren.

Välkommen kära sommartid

God morgon ni fina!
Allt bra med er denna söndagsmorgon? Ni har väl inte glömt att dra fram klockan?!



Med mig är det bara bra, sitter hos hjärtat i hans kök och dricker en kopp te. Hjärtat och Liam är och hämtar ett släp på Statoil som vi måste ha för alla älsklingens saker eftersom han måste vara ute ur lägenheten imorgon då nya flyttar in på tisdag.
Igår var vi och hämtade en ny säng till Liam och en ny micro till oss, sen blev det en massa rensande och slängande innan vi kunde sätta oss och avnjuta en god middag kl 19:30. Liam slocknade strax efter det och vi likaså. Idag kommer det att bli full rulle x 1000.

Ja just ja, badrummet är ÄNTLIGEN under renovering! Väggar och golv är rivet, det skall verkligen bli underbart med ett sprillans nytt badrum! Jag känner dock att jag måste få iväg ett mail till förvaltaren så badrummet blir som vi efterfrågat, man vet ju aldrig...

Nej nu är det dags att fortsätta rensa köket, mat m.m måste slängas och en del av älsklingens porslin skall packas för att sedan ställas upp på vinden.

Ha en fin dag så hörs vi mer lite senare.
Kram, Fiffi.

27 mars 2010

Köket rensat - Check!

Såja, då var det rensat i köket. Skönt! Nu hoppas jag bara att nån nappar på annonsen jag lagt ut på Blocket och kommer och hämtar sakerna omedelbums. Tänkte skänka bort glas, porslin, kökslampa, skohylla mm som vi ändå tänkt slänga. Bättre att nån får glädje av det och sen slipper vi släpa oss till en återvinningsstation eftersom mitt hus inte har ett grovsoprum.
Nu blir det en dusch sen en sväng för att lämna lite småsaker i lägenheten. Hjärtat och Liam kommer väl och hämtar mig om ett par timmar, vi skall handla målarfärg och en massa annat krafs och förhoppningsvis så finns det tid för lite god mat och lite mys senare oxå. Ja det är verkligen full rulle fram till flytten om 1v.


Bortskänkes!

Hörs lite senare kära vänner!

Vecka 18


Kroppen:

Vid den här tiden gör man den första ultraljudsundersökningen. Ofta är det först nu som du på riktigt kan ta till dig att ett barn faktiskt är på väg. Ultraljud görs för att bättre veta när barnet kommer att födas.
Barnmorskan visar hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet. Man tittar även på läget på moderkakan.
Du vet nu, så exakt som man kan komma, när du är beräknad att föda. Det blir ändå bara en riktpunkt, du kan föda inom tre veckor före och två veckor efter detta datum utan att det räknas som onormalt. I regel är detta en period när du mår bra och trivs med din graviditet.


Fostret:

Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.



26 mars 2010

Min älskade pappa

Idag är en sådan dag då jag saknar min pappa så det gör ont djupt djupt i min själ.
Jag ser honom framför mig liggandes i sin sjukhus säng, ensam och rädd. Jag försökte att vara så stark för honom, framför honom för jag ville att han skulle känna något slags hopp. Jag ville ge honom hopp. Innerst inne idag vet jag att han redan hade givit upp men någonstans så hoppades han nog på ett mirakel.
En dag, ungefär ett halvår innan pappa gick bort så var jag med mina systrar och pappa på KS och pratade gemensamt med en överläkare, pappa hade suttit tyst under hela samtalet och överläkaren frågade honom vad han tyckte om det som diskuterats och han fick fram på något sätt (minns inte exakt hur) att han önskade att han kunde prata. Som förut. Som innan. Som vanligt.
Min pappa var helt klar i huvudet men muskelsjukdomen gjorde så att pappa tillslut inte kunde prata mer, hans tunga hade ingen funktion längre.
Det är ett ögonblick som jag aldrig kommer att glömma. Vid just det tillfället kände jag att ge min pappa hälften av det jag har, hälften av det jag är kapabel till.
Min pappa gick bort för ca 4½ år sedan men tomheten efter honom och saknaden är lika stark då som nu.

Den här är till dig pappa:

http://www.youtube.com/watch?v=P_qM2Ygcp8c


Året innan min älskade pappa gick bort.
Här hade han precis blivit sjuk.

50 stycken underbart vackra tulpaner





Ja detta stod på hallgolvet då jag kom hem! Lyllos mig som har en sån underbar pojkvän.
Han är bäst!
I <3 U!!!

Stan

Nu bär det av till stan för lunch med syrran, Mitrabus och Linda.
Ha en fin fredag kära vänner!
Kram <3

Är den där..

...bebisen på riktigt??? Ja bilden på bebisen (graviditetsräknaren) här på bloggen alltså. Den ser lite halvläskig ut tycker jag, plastig. I alla fall..

Fredag gott folk! Vad för skoj hittar ni på i helgen då? Själv skall jag träffa min gamla bästis, Linda som jag inte träffat på 2½ år! Hon har bosatt sig i Nashville numera men är hemma i ca 7 veckor till. Hur som helst, det skall bli supermys! Syrranbyrran och lilla Mitrabus följer nog med oxå. Trevligt trevligt.
Mindre trevligt är att jag vaknade kl 04 inatt och kunde knappt röra mig, har nog fått en inflammation i höger axel (strax ndedanför), allt rens och släng igår gjorde nog sitt. Får ta det lugnt idag helt enkelt.

Igår kände jag bebisen för första gången!!! Ja för första gången jag verkligen har varit 100% säker. Jag låg på rygg med händerna på magen och klappade den lite då jag kände små små puffar, som små vibrationer eller fladder som så många beskriver och jag visste med en gång! Jag blev alldeles varm i hela kroppen och fick ett sånt pirr som var obeskrivligt. Lilla lilla människa vad jag längtar efter dig!!

Nu måste jag ringa lite viktiga samtal men vi hörs lite senare.
Massor av kärlek, Fiffi.

25 mars 2010

Stress stress stress

Hua vilken dag. Inte en lugn stund. Tvättat vilket betyder springa ut och in i andra huset x antal ggr, rensat i hyllan bland mina foton som jag nu packat ner i en kartong och som kommer att stå på vinden, slängt en massa kablar, sladdar och annat bråte och ja det har verkligen tagit hela dagen. Jag som hade tänkt koppla av i ett bad men det fick bli en snabbdusch för nu kurrar både min och Sisses mage, stackarn har fått äta (katt)tonfisk sedan igår kväll. Jag hade tänkt att köpa kattmaten nere hos veterinären men tror dessvärre att de stänger typ nu.. Jaja..
Ingen vila och ro. Ja just ja, fick mail från förvaltaren och neheeeeej då de har inte påbörjat renoveringen men i dagarna. Förhoppningsvis!!! Eh ok... Vi flyttar in om typ 1v men det är ju ok att bajsa på golvet (ja toaletten är inte installerad utan står för tillfället inne i det rum som Liam skall ha) och duscha i hallen. Ja herrejisses.
Stress stress stress.. Lär slockna på soffan ikväll.

Pina colada smoothie, tvätta, packa, städa..

Tjoflöjt!

Jag har precis gjort en Pina colada smoothie (en liten banan, lätt kokosmjölk, fryst ananas och en liten skvätt apelsinjuice) och försöker koppla av en sekund. Lättare sagt än gjort för jag och 1000 saker att göra innan flytten. Jag kom på strax efter kl 12 att jag bokat upp tvättid oxå så det var bara att sätta igång, alla täcken och kuddar skall tvättas innan flytten är det tänkt. Passade på att ta upp ett par flyttkartonger från källarförrådet oxå så nu tänkte jag ställa fram en slänga och spara kartong. Det kommer att se ut som hej kom och hjälp mig här sen har jag en känsla av.

Inatt var det 2:a gången nånsin jag drömmer om min bebis, en liten flicka återigen. Hon var så nätt och söt. Jag drömde även att jag var på väg in för operation (kejsarsnittet) och när de rullade ner mig frågade jag dem om Danne redan var där. Som om han inte skulle åka med mig till sjukhuset.
Drömmer ni mkt om era små bebisar? Vad de har för kön och så? Det kan ju annars vara så att man bara drömmer om bebisar, könlösa liksom.

Nej dags att sätta fart. Hörs lite senare.
Kramis, Fiffi.


Mmmmm...

24 mars 2010

Kvartsfinal nr 4

Åhhhhhhhhhh jag känner det nu, jag skulle ha köpt choklad när jag var och handlade!! Eller en chokladpudding med grädde skulle funka det med hehe..
Jag har inga direkta cravings än men lite choklad skulle sitta fint nu!

Var förbi lägenheten idag och tror ni att de har satt igång med badrummet då.. nej!!! Jag fattar inte vad de håller på med, jag menar vi flyttar in om 1½ vecka!
Våra namn hade de fått upp i trapphuset och på dörren i alla fall. Alltid nåt.



Nej nu börjar matchen (DIF-Brynäs). Djuuuuu...
Kärlek, Fiffi.

Oh sunny day!

Underbara sol! Visst älskar vi solen!!
Skall till lägenheten om några min, var aldrig där igår så det skall bli intressant och se om de börjat med badrummet eller inte, sen blir det ett par ärenden på Fridhemsplan. Tänkte besöka In & Finn och se om de har nåt passande till lägenheten oxå.
Idag åker solglajjerna på! :O)
Kram ni fina, Fiffi.



Magen blir större och större. Jag likaså haha ;O)

23 mars 2010

2 die 4


Jo jag ÄLSKAR fortfarande denna underbara Minkoff väska! SKALL HA inom den närmsta tiden juppjupp!!


Louis Vuitton "Artsy".


Prada Saffiano.

Bikini för gravida??

Halloj i stugan!
Hur mår ni kära vänner?
Med mig är det ok, ryggen är stram som alltid numera och det är ingen höjdare men annars mår jag bra. Ja jag mår så pass bra att jag börjat nojja mig igen! Suck!!
Efter ett ultraljud så svävar jag på moln i flera dagar men sen kommer den där j-a oron krypandes tillbaka, bebisen kanske slutat andas, det är säkert nåt fel etc etc.. Jag är självklart jätteglad att jag mår så pass bra, jag har ju bara molvärkar lite då och då och det kan man ju stå ut med men annars är det den där himla oron som jag blir tokig på! Jag är redan orolig och jag är inte mamma än! Hur skall detta sluta haha..

Nu behöver jag lite tips, angående bikinis. Finns det verkligen några snygga bikinis för gravida eller skall man köpa en vanlig men i en större storlek?






De här är modellerna är de jag hittar och inget för mig direkt.
Kör ni på helt vanliga bikinis kanske!?

Kram, Fiffi.

22 mars 2010

Mama bee

Hey folks!
Kom hem för ett tag sen, känner mig slut som artist.
Mamma kom som sagt över tidigare och tog en fika med mig sen åkte jag med henne till stan där vi uträttade lite småärenden och sen passade vi på att äta en bit mat innan mamma skulle iväg till en föreställning på Dansens Hus. Mamma undrade om jag ville följa med eftersom hon hade en bilj över då hon egentligen skulle gått med en kompis men som hade fått förhinder men jag är så trött i hela kroppen så jag tackade nej. Jag får alltid en liten klump i magen då mamma går själv på saker. Mamma är lyckligt gift och hela köret men jag tycker alltid att det är sorgset på nåt vis när mamma hittar på saker själv, kan inte rå för det.
I alla fall.. Var en snabbis i lägenheten och de har ännu inte börjat på badrummet, skall bli intressant det här.
Nu skall jag slänga benen på soffan.
Just ja... idag kom äntligen magkrämen jag beställt från USA på posten! Skall börja smörja redan ikväll.
Kram, Fiffi.


Tillverkad på 100% naturliga råvaror.

Så här vill jag se ut i vår/sommar

Så här vill jag se ut i vår/sommar!






















asos.com

Fixardag

God morgon kära vänner!
Hoppas att er vecka har startat bra, min har startat helt ok men ryggen är så otroligt stram och värker. Jag har fått iväg ett mail till min ryggkirurg nyss så får se vad han säger.
Underbart väder idag men nu ligger det snö på marken igen. Suck. Det känns som om det aldrig kommer att bli vår.
Idag är en fixardag, japp så kommer det bli hela veckan. Ja ända fram tills vi flyttar faktiskt. De här 2 veckorna som är kvar till rul:et kommer att gå i en väldans fart tror ni inte!?
Nej nu är det dags för en dusch sen lite lunch innan mamma kommer förbi.
Stor kram till er!

21 mars 2010

Vilken tur att det snöar

Ja men vilken tur att det snöar! Jag menar vi har ju knappt haft någon vinter i år... :O/
Jag och hjärtat skall alldeles strax ge oss ut, det blir en sväng till lägenheten, en liten trip till IKEA och sen hem till hjärtat och rensa Liams leksaker.
Om jag tyckte att den gångna veckan var hektisk så är det inget i jämförelse hur det kommer att bli denna veckan för att inte tala om den veckan vi flyttar. Rensa, slänga, packa, annonsera mm mm.
Skriver mer senare för nu är det dags att bege sig.
Kram på er så länge, Fiffi.

20 mars 2010

Hockey, rabarberpaj och vecka 17

Sitter bänkad framför Kanal 5 och ser på kvartsfinal numero 2 mellan kära DIF-Brynäs. Jahapp..där kvitterade Brynäs så nu står det 1-1 i matcher. Balle!!! Sorry språket men har tendens att svära lite VÄL mkt då det går dåligt för mitt lag (DIF då då). Det finns nog inget som kan beröra mig så mkt som sport. Sjukt (jag vet) men sant.
I alla fall... Nya tag i nästa match!

Men attaaaaaaaaaaaaaaaaaans!!! Rabarberpajen!!!!!!!!!!
Puh...trodde den hade bränt vid men icke. Skall bli gott sen ;O)

Idag har jag och älsklingen varit på lite olika ställen och tittat på soffor mm, hittade en sk u-divan i grått som vi lyckades pruta ner och som vi nu har lagt handpenning på. Åh, det kommer bli så fint i vår lägenhet. Ser så fram emot flytten.
Ikväll blir det mys hemma bara, vi har hyrt sista delen av "Band of brothers" (som vi missade på SVT) och som vi fullkomligt älskar.

Vad har hänt mer då.. jo jag har ju gått in i vecka 17 idag! Jag känner av magen mer och mer och det syns ju uppenbarligen mer och mer oxå.
Jag mår nog som jag gjort hela tiden, men jag har lite mer molvärkar nu. Jag känner oxå av rejäla hugg då jag tex gör plötsliga rörelser, harklar mig eller hostar etc. Jag känner inte bebisen än, eller jag tror att jag har gjort det vid nåt tillfälle men har inte varit säker. Jag längtar verkligen tills man vet!
Nej nu är det mer än dags att börja med maten.
Ha en superfin lördagskväll kära vänner.

Kram! <3




Mmmmmmm...

Vecka 17


Kroppen:

Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.

Fostret:

Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.

19 mars 2010

Söta pyjamaser






Söta pyjamaser från La Redoute.

18 mars 2010

Comhem strul

Både nätet och tv kanalerna har varit nere till och från hela dagen idag, och det skall visst fortsätta så i ett par veckor nu pga nåt arbete. Alltid är det nåt med Comhem. Comhem strul!
Hur som.. Jag har i alla fall varit i lägenheten en sväng och hallen är klar, blev jättefint!





Svårt att fånga på bild men jag skall ta bättre bilder sen. Lovar.
Undrar när de skall sätta igång med badrummet!??

Var en sväng förbi Fridhemsplan oxå och gick in på Lindex för att titta om de hade en viss babybody i stl 50 jag letat efter ett tag men icke, hittade däremot lite fint till mig själv. Köpte inget men funderar på det, dock är det inga mammakläder så det får bli en storlek större om jag skall köpa nåt.







Nu måste jag sortera tvätten och lite sånt skoj...
Kram ni fina.

17 mars 2010

Full rulle

God morgon kära vänner!
Det är verkligen full rulle hela dagarna nu. Jag somnar 21-21:30 varje kväll och vaknar runt 07 pigg som en mört.
Igår fick jag mail från Stor Stockholms Fastighets AB att det är dags för kontraktskrivning imorgon! :O)
Känns lite overkligt men underbart på alla sätt och vis. Nu skall ju jag och hjärtat bo ihop! Inget mer flängande fram och tillbaka till varandra. För att inte tala om att jag ÄNTLIGEN slipper Högdalen!!!
Idag har jag en hel del att stå i, jag måste flytta diverse abonnemang så det blir en hel del samtal mm mm. Tänkte rensa nere i källaren oxå men det får jag nog vänta med tills älsklingen kan hjälpa mig.
Nu är det dags för lite frukost.
Kram så länge.

16 mars 2010

Besiktning-check!

Då har min lägenhet besiktats imorse, skönt!
Efter det har det blivit en sväng upp till lägenheten och lite fix här hemma. Det enda jag stressar över med själva lägenhetsbytet är det vidriga badrummet i nya lägenheten, det är i KATASTROFALT skick verkligen! Hade ett par hantverkare där idag och de sa att det inte bara är nya väggar och nytt golv som måste sättas och läggas utan en ny golvbrunn behövs oxå eftersom den befintliga är igenrostad. Fastighetsförvaltaren är inte speciellt pigg på att bekosta ett skit rent ut sagt. Inflytt om mindre än 3v och badrummet är inte användbart. Jaja, det ordnar sig säkert.

Titta vad som kom i brevlådan idag:



Jag betalade ett par $ för den på Ebay.

Nej nu måste jag ta tag i posten mm.
Ha en fin dag så länge!
Kram

15 mars 2010

Soraya M

Har nyss tittat färdigt på "Soraya M" och jag känner mig helt tom och tung i hela kroppen. Vilken film!! Jag grät så att jag inte kunde andas. Bokstavligen. Det gick inte att titta tillslut.
Så sevärd, verkligen men tyngre film får man nog leta efter. Länge!
Jag har fortfarande en klump i halsen och jag känner mig berörd och så otroligt sorgsen på nåt underligt sätt. Det var länge sen jag blev så påverkad av en film.
Får ta och läsa en bok innan jag skall sova nu.
Hörs mer imorgon kära vänner.
Stor varm kram, Fiffi.

Städa fixa rensa slänga

God morgon kära vänner!
Ni får ursäkta att jag tjatar om hur härligt det är att vakna på morgonen med sol och klarblå himmel men ÅH VAD HÄRLIGT DET ÄR!!!
Vaknade redan kl 07 imorse (kan bero på att jag somnade runt 21 igår), utvilad och pigg trots att jag fått en vagel eller liknande på vänster öga. Fast en vagel brukar väl vara på just ett ställe och som en liten kul typ (?), nu är hela underlocket ca 1 cm tjockt, är rött och ömmar. Ögat är ungefär hälften så stort som det högra, ser helt galet ut så idag blir det inga linser och solglajjerna på om jag går ut. Vad kan det vara om det inte är en vagel??


Ser faktiskt bättre ut på bild skumt nog.

Jag kanske får ta en sväng till Apoteket och höra med dem!?

Idag blir det förbi Stor Stockholms Fastighets AB för att lämna diverse papper, eventuellt postar jag papprerna men vill vinna lite tid och efter det tänkte jag rensa lite i källarförrådet. Gerdan hoppas jag kunna möta upp oxå så jag kan få nyckel till lägenheten eftersom ett par hantverkare skall komma och titta på badrummet. Städa behöver jag göra. En städa fixa rensa slänga dag med andra ord!

Hoppas att er vecka har startat bra!
Kram så länge, Fiffi.

14 mars 2010

Underbar helg

Vilken underbar helg det har varit! Solsken och blå himmel, fika med nya vänner, god mat och rätt låt som vann Melodifestivalen dessutom! Inte illa pinkat ;O)
Liam fortsätter sova dåligt om nätterna så jag och hjärtat har varit vakna sen tidigt imorse, vi åt lunch runt 10!!! sen stack vi till Kungens Kurva och kollade i lite möbelbutiker. Hittade denna underbara biofåtöljsgrupp som jag och älsklingen drömmer om att ha nere i källaren i vårt hus sen hehe..



Ja drömma kan man ju iaf eller hur! Först skall vi flytta in i nya lägenheten tillsammans och där blir det lite ont om plats för just denna möbel, en stor och mysig soffa får duga helt enkelt ;O)
En hel del prat om lägenheten och flytten har det så klart blivit i helgen, det är ju rätt mycket att ta tag i på endast 20 dagar! Men kul skall det bli! Och sen är det bra att ha en massa saker att se fram emot, då går graviditeten fortare oxå.

Nä nu tänkte jag ställa mig och laga korvstroganoff (på soja cocktailkorvar). Huuuuuungrig!!

Kram och hoppas ni haft en lika fin helg som jag!