Min graviditet

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

15 april 2010

Ge järnet!

När jag var hos min barnmorska på inskrivningen i vecka 12 så sa hon att jag kunde börja äta järntabletter då jag passerat halvtid ungefär. Vilket jag nu oxå har gjort!
Niferex har jag ätit sedan i förra veckan och än så länge varken magont (ja i alla fall inte på det sättet) eller några förstoppningar.
Äter ni extra järn?

5 kommentarer:

  1. jag äter järn och tycker nästan min mage blivit bättre haha känner inget av det. =)

    SvaraRadera
  2. nej, ingenting, jag hade toppvärde! jag hade till och med bättre nu ( hB 130) än vid inskrivningen ;)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Började med järntabletter igår, är i vecka 18+3. De jag kör med hittade jag på topformula. Köper även Weledas havandeskapsolja där, ynka 139:-
    /Milla

    SvaraRadera
  4. Började också kring 18, hade så dåligt med första i vecka 24. Lika bra att börja på en gång, vanligt att dom flesta måste ta!

    SvaraRadera
  5. Får börja med att gratulera till din graviditet! :)

    Är lite längre gången än dig, är i vecka 24+3 idag. Började äta Niferex igår, fast jag egentligen inte behöver. Har knaprat, Mitt val kvinna tidigare, som innehåller både järn och massa andra miniraler och vitaminer.

    Såg bland dina tidigare blogginlägg om att du haft ont på högersidan av magen? Har själv haft samma problem. Barnmorskan trodde att det var magmusklerna som började töja ut sig. Såsom du beskriver så skulle jag tippa på att det är samma med dig.

    SvaraRadera