Min graviditet

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

29 april 2010

Jag lever!!

Ja herrejisses... Comhem är fanemig inte kloka. Mitt nät & tv abonnemang har sagts upp visade det sig trots att jag bara har gjort en flyttanmälan. Nu säger de att de måste lägga upp mig som ny kund och köra en kreditprövning och bla bla blaaaa.. Efter 2 dagar av tjafs med dem så gav jag upp och idag har jag fixat mobilt bredband istället, mycket smidigare!
Anyhooow...

Igår var jag på mammaträffen nere på MVC, det var jag och 8 tjejer till i gruppen. Barnmorskan pratade en hel del om amningen, vilket sjukhus man väljer att föda på, om livet i magen mm mm. Superintressant faktiskt! Det är ju så mycket man går och tänker på och har funderingar över. Nästa träff blir den 17/6 och då skall papporna med oxå! Jag tutade i Danne att papporna får hålla i en docka då och byta blöja på dockan mm framför alla i gruppen, mindre kul tyckte hjärtat haha..

Jag har fått en ny tid till min barnmorska förresten, jag skulle ju inte dit förrän den 24/5 egentligen men hon var tvungen att ändra min tid så nu skall jag dit den 11/5 istället! :O)
Inte ens 2 veckor kvar, jippie!!!
Ja nu har man lite datum att se fram emot i alla fall.

Fick moderskapsintyget igår efter mammaträffen, känns lite sjukt att se så där svart på vitt. Vadå skall jag bli mamma eller????

Kram ni fina!
Fiffi.



2 kommentarer:

  1. Tack så mycket! =) ja kul med ny design.

    Ja underbart att känna bebis. :-)

    Kul beräknad nedkomst haha ;)

    hahah du kan ju inte skrämma killen så hahaha...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt det låter med mammaträffar, känns som en evighet innan det är dags för mig. Vill ju att det ska börja kännas mer att man faktiskt har en liten i magen, men men det kommer =D

    SvaraRadera