Min graviditet

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

7 mars 2010

Graviditetsböcker?

Var förbi Liljeholms gallerian idag och gick in på deras Akademibokhandel för att eventuellt hitta nån bra graviditetsbok men jag hittade ingen jag ville ha. Jag har fått en del av syrran och tycker även att den info/brochyrer jag fick av min bm är väldigt bra men jag vill ha nåt mer nytt med mycket info och bilder.
Har ni några tips?

4 kommentarer:

  1. Var inne på en annan blogg o hittade adressen till din nya :) följde dig när du hade opererat ryggen (har själv haft diskbråck) och ser att du nu är gravid precis som jag!!! Grattis!! Kommer följa dig nu :) jag är i v 17.

    Kram

    SvaraRadera
  2. jag gillar den som heter "370 vanligaste frågorna på MVC" sen en bok som heter "Gravid" av Gudrun Bascal/Pascal kommer inte ihåg efternamnet, haha ;) sen har min sambo " du ska bli pappa". har läst den boken jag med, riktigt bra =)

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag har ett tips! Mammapraktika en bok om graviditeten vecka för vecka med alla detaljer även lite tips å råd till pappan =)och plats att skriva lite anteckningar (kul att spara) Mycket bra! Jag har en bok ser helt ny ut som jag tänkte lägga upp på tradera. är du intresserad att köpa den av mig så skriv en kommentar på min blogg mrsnatten.blogg.se Jag hade tänkt mig 80:- + frakt så 130:-

    SvaraRadera
  4. hej gumman!!
    verkar vara bra me dej =) härligt att läsa om dina strapatser
    om du har tid me en fika nån dag efter 16 så har ja tid, praktik på ks till 16 men sen så =) messa så bestämmer vi nått!

    kramar

    SvaraRadera