Min graviditet

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

27 januari 2010

Nässprayavvänjning

Jag försöker med en nässprayavvänjning. Det går så där. Tar i alla fall bara 2 ggr om dagen nu istället för 3 ggr som jag gjorde hela förra veckan. Jag försöker verkligen in i det sista att inte falla för trycket men när man sitter där och inte ens kan andas det minsta med näsan, munnen är torr som en öken och mungiporna börjar smått spricka nej då går det bara inte längre. Jag ger mig hän nässprayen. Snart är den slut oxå. Och jag tänker inte vara utan. Ifall att.
Samma visa varje gång jag är förkyld, göra sig kvitt nässprayen är jättesvårt! Tur att jag inte är förkyld så ofta.
I alla fall.. Mysigt väder vi har idag..eller inte. Skall alldeles strax hoppa in i duschen och efter det få i mig nåt att äta. Jag hade inbrott i mitt källarförråd strax innan jul så idag kommer en besiktningsman från mitt försäkringsbolag hit och kollar läget. Sånt där är alltid jobbigt tycker jag, det får en att känna sig som boven i dramat på nåt sätt. Ja man blir ju "förhörd" och så där. Typ: Jaha, varför tog dom inte de här sakerna då!? -Ehh... ja hur skall jag veta det, de kanske fick bråttom!??
Ja typ så.
Nej dags att ta tag i duschen, måste tvätta håret ordentligt eftersom toningen fortfarande sitter kvar lite väl mkt i både hud och i hårbotten.
Ha en fin dag kära vänner!

1 kommentar:

  1. Jag har samma problem med nässprayen. Köpte rännässans nässpray som är med koksaltlösning ist. Finns med mentol oxå. Saltet ska göra att svullnaden ska gå ner i näsan.. man kan varva lixom. Det har funkat rätt bra.. :)

    SvaraRadera